haarden

Een gevoel van geborgenheid. Een gezellige huiselijkheid. Een brandend haardvuur vult elke woning met warmte en verhalen. Met veel oog voor esthetiek en een sterke vakkennis brengen wij ook in uw leefruimtes een bijzondere warmhouder. Vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke plaatsing.

Scroll
haarden
haarden

Ons aanbod bestrijkt een ruim palet van stijlen en sferen. Van designhaarden op hout of gas, elektrische en bio-ethanol haarden tot kachels met een gezellig authentieke of net erg strakke look. Zowel indoor als outdoor. Alles op maat van uw wensen. Steeds met oog op innovatie.

bekijk fotogalerij
Een knetterend vuur geeft een bijzondere ziel aan een ruimte. Warm en inspirerend. Als een tableau vivant.
haarden
haarden

Ook de afwerking van de haardwand – één van de grootste eyecatchers in uw interieur - nemen wij voor onze rekening. Design en techniek gaan daarbij hand in hand. Het vakmanschap in natuursteen beheersen wij uiteraard als geen ander. Maar ook het samenspel met hout inspireert ons tot bijzondere realisaties.

Onze vakmensen maken gebruik van de nieuwste technieken en werken af met hoogkwalitatieve materialen. Met hun expertise en gevoel voor design geven ze bij elk project het beste van zichzelf.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info