keramiek

De afdeling keramische tegels is het hart van onze familiebedrijf. Dit is waar het 75 jaar geleden mee begon. Keramiek heeft sinds zijn beginjaren een enorme evolutie ondergaan. Tegelfabrikanten blijven ook vandaag dé grote trendsetters op vlak van interieur en innovatie. Een verhaal dat wij vol passie mee hebben uitgebouwd.

Scroll
keramiek
keramiek

Het aanbod is uniek – met rustige uni-tegels, indrukwekkende parket- en marmerimitaties, tegels in XXL-formaat en kleurrijke dessins. Een prachtige collectie die onderling voor interessante combinaties zorgt. Met materialen die terecht naast natuursteen en parket mogen staan.

bekijk fotogalerij
Tegelfabrikanten behoren tot de grootste trendsetters in de designwereld. Visionair op vlak van stijl en technologie.
keramiek
keramiek

Met de juiste vloeren en wanden creëert u een optisch spel dat mee de sfeer van uw woning bepaalt. Harmonieus. Soms gedurfd. Steeds gracieus. Zij geven een ziel aan uw interieur. Bij ons vindt u enkel de meest toonaangevende tegelmerken. Visionair op vlak van technologie en trends.

Tegels zijn een duurzame en onderhoudsvriendelijke keuze. Als rechtstreekse verdeler garanderen wij topkwaliteit tegen scherpe prijzen. Het aanbod in de toonzaal is indrukwekkend met tegels op grote vlakken die u helpen een duidelijk beeld te scheppen van het eindresultaat.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info