showroom

De kracht die een interieur uitstraalt, wordt volledig bepaald door de chemie tussen materialen, kleuren en verhoudingen. Bij Bouwmaterialen Vinckier vindt u alles onder één dak: van de puurheid van keramiek over het sculpturale van natuursteen tot vurige haardconcepten.

Scroll
showroom
showroom

Eind 2018 kreeg onze showroom een volledige make-over. Het resultaat is een visuele reis in de wereld van keramische tegels, natuursteen en haarden. Een bijzonder universum waar creativiteit geprikkeld wordt en sfeer de bovenhand voert.

We nemen u mee op een visuele reis in de wereld van keramische tegels, natuursteen en haarden. Alleen bij Vinckier vindt u het allemaal onder één dak.
showroom
showroom

Onze toonzaal biedt ook ruimte voor ontmoeting. Met sfeer als bindende factor. Heel wat architecten en interieurarchitecten hebben hier hun pied-à-terre voor afspraken met klanten. Het feit dat we alles onder één dak combineren, maakt het kiezen een stuk makkelijker.

Ook als particulier bent u bij ons steeds welkom. Onze experts staan u graag bij – van eerste ontwerp tot afwerking. Samen maken we uw woondromen waar.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info